Techno-Protection


In kader van het aanbieden van duurzame en betrouwbare producten worden nieuwe technologieën aangewend voor de anti-corrosiebehandelingen van de palen. Het biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie op lange termijn, zelfs in corroderende ondergronden.

 

De galvanisatie van de palen biedt eveneens een bescherming op lange termijn. Techno Pieux gaat een stapje verder door alternatieven voor de bescherming van de palen aan te bieden.

 

Kiezen voor een bescherming op basis van kathodische bescherming maakt het mogelijk om de integriteit van de structuur te behouden voor een vooraf gekozen periode.

 

Techno Pieux stelt twee methoden voor:

 De Ring AnodesTM  zijn ringvormige magnesium anodes en worden op de schacht aangebracht. Ze bieden een gerichte bescherming voor de kleinere structuren. Deze ringen maken gebruik van de intrinsieke elektrochemische kenmerken van metalen.  Magnesiumanode is een materiaal dat stroom verbruikt en stroom vrijmaakt, wat de corrosie van de structuur tegen gaat.

 

De Spin AnodesTM zijn anoden met een minimale stroom, die zoals de palen worden geschroefd. Hierdoor is een uitgraving niet nodig. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van de benodigde stroom. De Spin AnodesTM maken gebruik van nobele legeringen en maken stroom - afkomstige van een externe gelijkrichter–  vrij. Hierdoor wordt een continue bescherming van de ingegraven structuur verzekerd.


Tags : woningen, gebouwen, verzakking, schroefpaal, fundering,  stalen buispalen, schroefpalen fundering, funderingspalen, paalfunderingen aannemers, schroeffundering, brug fundering, terras fundering, veranda fundering, verzakte fundering, gescheurde muur, loopbruggen fundering, fundering op staal, aanbouw kosten, schroeffundering prijs, ondergrond terras, funderingsherstel, woning verzakt, kosten funderingsherstel, verzakking huis, funderingsherstel kosten, huis verzakt, prijsofferte fundering, scheuren in muren, scheuren in muren repareren, scheuren in muren herstellen, carport maken, carport bouwen, nieuwbouw fundering, houtskeletbouw fundering, terrasoverkapping fundering, carport bouwen, schroefpalen prijs, snelle fundering, fundering zonder droogtijd